30-as,40-és koeosztály akik HR-esek vagy közgazászok tudnának nekem tanácsot adni? (SOS kifutón az időből)
Az lenne a kérdésem, hogy ti ha most kellen továbbtanúlnotok és szakot választani akkkor milyen milyen szempontokat vennének figyelembe.
Most fogok érettségizni, amik nálam szóbajöttek: nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing, de akár valami fotográfia is.
Az első 2 szaknál csak fizetősre tudok bekerűlni.
Azt mondták nekem, hogy olyat válasszak ami megtanít képességeket fejleszteni és magamat képezni mert csak úgy lesz munkám c év múlva illetve, hogy marketingesekből túl sok van stb.
Most akkor mi a francot csináljak???? Annyi kockázat van, sok mindent nem is ismerek amik szempontok lehetnek.
Hogyan válasszak.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Zsombor 18
"Most fogok érettségizni, amik nálam szóbajöttek: nemzetközi gazdálkodás, kereskedelem és marketing, de akár valami fotográfia is."
Igen, de gazdaságinformatikát tanulhatsz ingyenesen és sokkal hasznosabb is ezeknél, arra menj!
Hát ja azért ezzel nem a legkönnyebb az elhelyezkedés és a fizetés se valami nagy.
Mi érdekel még?
Valami olyan szak ahol gazdasági ismereteket is magamra szedhetek valamint marketinget is.
Mindenképpen gazdasági irány. De érdekel a fotózás és a média is.
Nemzetközi gazdálkodásnál azt hallottam, hogy nagyon jó fizetések vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!