Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek/randiztatok már valakivel gyktól?:D
Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 05:56
11/20 anonim válasza:
Igen. Itt dumáltunk egy ideig egy bizonyos témában (tehát nem ismerkedés volt a fő cél), aztán átmentünk Fb-re, mert szimpik voltunk egymásnak. Kb rá 1 hónapra taliztunk is. Utána is próbáltuk fenntartani a kapcsolatot, de nekem nem jött be, hogy olyan messze lakunk egymástól, és annyira nem is mozgatott meg a csávó (eléggé papucs volt).
12/20 anonim válasza:
Igen, egyszer sikerült randizni innen. Azt hittem tök szuper minden, de a csajnak komoly mentális problémái voltak. És ez csak később derült ki. Kénytelen voltam vele megszakítani a kapcsolatot.
14/20 anonim válasza:
Én általában csak az egómat nővelem itt 😅 21/L
15/20 A kérdező kommentje:
*növelem :)
2020. aug. 18. 19:12
16/20 anonim válasza:
14es - Ugye azzal tisztában vagy, hogy az ego az nem egy pozitív dolog!?
17/20 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz 🤷♀️
18/20 anonim válasza:
Gondolom véletlenül sem mások érzelmeinek kárára eteted az egódat.
Igazad van, én sem látok benne semmi kivetnivalót.
19/20 anonim válasza:
Beszélgettem innen egy sráccal még 14 évesen, később átmentünk facebookra és randizgattunk is, már amennyire 14 évesen szokás. Elmentünk fagyizni meg ilyenek, de semmi extra.
20/20 anonim válasza:
Nem sajnos,de nyitott lennék rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!