Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mesélnétek az első randitokról? Hány évesen volt? Mi történt? Hol randiztatok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 06:38
1/7 anonim 

válasza:

15 évesen, moziban. Csók is volt a film után. Utána sétáltunk. Jó emlékként maradt még csak csókolózni nem tudtam😅
2/7 anonim 

válasza:

22 vagyok most. 16 èvesen volt az első kapcsolatom. Randim is. A làny habarodott belèm ès nem fiùkènt xd A hōsök terèn a vàrosban. Ennyi. Nem sok minden törtènt. Megfogtuk egymàs kezèt meg megpusziltuk egymást . Utàna nem volt több. . Szakitottam vele.
3/7 anonim válasza:
Szerintem azokat írták a válaszolók, amiket a kérdező rákérdezett. Nem értem azt, aki lepontozta őket.
4/7 anonim válasza:
22 éves voltam, egy Pesten egy teaházba mentünk el, csendes, nyugodt helyet akartam, ahol tudunk beszélgetni, és van kehetőségünk megismerni egymást. Órákon át beszélgettünk mindenféléről, nem voltak kínos csendek, de aztán nem lett belőle semmi, mert külsőre nem jöttem be neki :D
5/7 anonim 

válasza:

10 évesen elvittem fagyizni egy osztálytársam, igazi casanova voltam :D
6/7 anonim válasza:
15 évesen. Egy elég fasza programot terveztem, csak a gond az volt, hogy vak randi volt így nem voltam felkészülve arra ami fogadott. Illetve nem is volt téma. Az is durva, hogy az első randim úgy történt meg, hogy előtte már volt 3 barátnőm akikkel 2-3 hónapig jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!