Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha a csók előtt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a csók előtt beparázok és ezért nem jön össze?

Figyelt kérdés

Már régóta akarom azzal a bizonyos emberrel, de mikor ott ülünk és néztünk egymás szemébe, annnyira elkezdtem izgulni hogy most lehet az első csókom, hogy elnéztem inkább és mondtam valamit elterelésnek.

Mit tehetek az ilyen esetekben, hogy valahogy lenyugtassam magam? Illetve ez a fiúnak rosszul eshet, vagy negatív visszajelzésnek veszi?

2020. jún. 16. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg negatív visszajelzésnek vette, az ő szemszögéből nem volt tiszta, hogy miért gondoltad meg magad. Az izgulásról meg annyit, hogy egy csók nem a világ vége. Az első sohasem tökéletes.
2020. jún. 16. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
..
2020. jún. 16. 19:50
 3/4 anonim válasza:
100%

Hát, ha ennyire bestresszelsz akkor lehet még nem is akarod igazán.

Vagy még a másik, ha tényleg akarod, csak mégis valami meggátol, azon csak te magad tudsz segíteni, légy kicsit bátrabb, bevállalósabb (ne minden téren) és jusson eszedbe, hogy hát egyszer élünk.

2020. jún. 18. 11:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi tanacsokat, tenyleg erdemes ezt magamban rendeznem eloszor :)
2020. jún. 18. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!