Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszem tole az elso csok lehetoseget?
Mar egy honapja talalkozgatunk(16 evesek vagyunk), de tobb eve ismerjuk egymast es barátok voltunk/vagyunk. A jelekbol tobb mint valoszinu hogy nem csak baratkent tekint ram. En mar nagyon varom az elso csokot tobb okbol is, de ezt szerintem nem kell reszletezni.
Arra gondoltam, hogy bucsuzasnal a szokasos hosszu oleles utan adok egy szajrapuszit, hogy ereztessem vele.
Sokszor hallottam hogy a fiuk inkább szeretnek maguk megtenni az ilyen elso alkalmakat, mar csak buszkesegbol is. Ezzel elvennem tole ezt a lehetoseget, vagy szerintetek jot tenne ha ezzel utalnek egy kicsit arra, hogy kesz vagyok a folytatasra?
Csak egy puszi a szájra. Ha ő is benne van, úgyis lekap utána, nem hagyja annyiban holmi puszival. Szerintem kezdeményezésnek a puszi jó. Nem tolakodó, mégis egyértelmű jelzés, így a másik fél is lehetőséget kap a megfelelő reagálásra (tovább viszi csókba, vagy eltol magától).
Hogy ki adja kinek, az szerintem mindegy. Bár ki tudja, lehet, hogy ez csak számomra mindegy.
"Sokszor hallottam hogy a fiuk inkább szeretnek maguk megtenni az ilyen elso alkalmakat, mar csak buszkesegbol is."
Szerintem ismerd meg, és ismerd ki, hogy ő milyen, és ne mendemondák alapján ítélj meg egy konkrét személyt! Ugyanis nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!