Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valaki aki járt így és...

Van valaki aki járt így és tud valami okosat mondani, hogy mik a lehetőségek?

Figyelt kérdés

Vettem egy új telefont, ami most jött meg pár napja. Az második nap már láttam hogy valami csík van a belső képernyőjén de a külsőnek nincs baja. Viszont mielőtt visszaküldhettem volna kicsuszott a zsebemből és berepedt a hátulján az üveg.

Szerintetek ezzel mit fognak kezdeni a szervízben? Lehet rá garancia, vagy az ilyet nem vállalják?

Szerintem a gyári hibát

nem tudják rám fogni, mert a képernyőnek nincs semmi baja! Vagy az ilyenre nincs garancia? Gondolom az ilyet már nem cserélik, még ha a képernyője tényleg hibás is, nem?!

##okostelefon ##telekom ##javitas ##garancia ##szerviz ##lehetosegek ##berepedt ##üveghátlap
2020. ápr. 23. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt buktad. A nem rendeltetésszerű használat érvényteleníti a garanciát. A földre dobás pedig nem az. Szervizben kijavítják a képernyőt és az üveget is (mindent vagy semmit, nincs válogatás), de fizetős lesz.
2020. ápr. 23. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
A kijelzőt talán, ha szerencséd van, akkor gariztathatod. De az üvegtörés miatt könnyen ráfoghatják, hogy az okozta, és akkor nem garanciális.
2020. ápr. 24. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen drága, és üveghátlapos telefon mellé érdemes lett volna kötnöd egy törésbiztosítást, de legalább még a boltban venni rá tokot, akkor most nem lennél ilyen gondban. Sajnos utólag okos az ember.
2020. ápr. 24. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!