Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Hivjam el vagy nem? ❤️😬
Ma akarok talizni azzal
a csajjal akibe szerelmes vagyok.Hivjam el? Baratnőjénél megy és nem akarom hogy a baratnője is jöjjön.Faluba jön.Most mit tudnék vele csinálni?Arra gondoltam lemegyunk a focipályára és lefekszünk nézzük a hullócsillagokat.Szerintetek jó ötlet? Sajnos itt faluba sehova sem lehet menni.Mit lépjek amikor mar eggyütt vagyunk? Simogassam? Dicsérgessem? Csókoljam meg?
Mit tudnátok ajánlani?
Már találkoztam vele de nem 2esbe jott a barátnője és az én haverom.Viszont most megint akarok talizni, de csak 2esbe vele.Jól eltudok vele beszélgetni, ha van téma.... Sokat bókolok neki, mert ténleg gyönyörű, de ő ezt nem hiszi.És azt hiszi csak azért mondom hogy jobb kedve legyen, pedig tényleg nem. Sokat beszelek vele messengere-n. Szinte minden nap 3+orat.
Szivecskét is szokott küldeni amikor elköszön vagy bókolok neki.Szeretném ha enyém lenne. Mit lépjek hogy érezze hogy kell nekem? 3hete beszelgetunk
minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!