Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Hivjam el vagy nem? ❤️😬
Ma akarok talizni azzal
a csajjal akibe szerelmes vagyok.Hivjam el? Baratnőjénél megy és nem akarom hogy a baratnője is jöjjön.Faluba jön.Most mit tudnék vele csinálni?Arra gondoltam lemegyunk a focipályára és lefekszünk nézzük a hullócsillagokat.Szerintetek jó ötlet? Sajnos itt faluba sehova sem lehet menni.Mit lépjek amikor mar eggyütt vagyunk? Simogassam? Dicsérgessem? Csókoljam meg?
Mit tudnátok ajánlani?
Már találkoztam vele de nem 2esbe jott a barátnője és az én haverom.Viszont most megint akarok talizni, de csak 2esbe vele.Jól eltudok vele beszélgetni, ha van téma.... Sokat bókolok neki, mert ténleg gyönyörű, de ő ezt nem hiszi.És azt hiszi csak azért mondom hogy jobb kedve legyen, pedig tényleg nem. Sokat beszelek vele messengere-n. Szinte minden nap 3+orat.
Szivecskét is szokott küldeni amikor elköszön vagy bókolok neki.Szeretném ha enyém lenne. Mit lépjek hogy érezze hogy kell nekem? 3hete beszelgetunk
minden nap.
De a baratnőjével is a hullócsillagokat akarja nézni.
És akkor hivjam el én?
Tegnap taliztam vele,beszélgettünk egy ideig aztán megcsókoltam, simogatttam, szeretgettem,dícsérgettem.Tetszett neki.
Nagyon elengedte magát.Nekem nagyon bejött,én is neki.
Amikor takiztunk es meglatott nagyon hosszú ideig ölelt.
Összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!