Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, akivel elvileg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akivel elvileg járunk, de annyira furcsa az egész. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Amikor elmegyünk valahova baromi távolságtartó. Megölelem és kb. ellök magától. Folyton oltogat és, ha kedveset mond az is inkább szarkazmusnak hangzik. Csak akkor kedves(ebb), amikor nála vagyunk.
2020. júl. 16. 19:53
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Szerintem azért van ,mert ilyen a személyisége. Ez ellen nem sokat tudsz tenni.
2020. júl. 16. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje jártok? Mennyik vagytok?
2020. júl. 16. 20:20
 3/12 A kérdező kommentje:
mindketten 20, nem régóta...2 hete
2020. júl. 16. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, remélem, hogy tévedek, de szerintem szégyell téged. 2 hét után persze nem kell még mindenkinek bemutatnia, de az nem normális, hogy nyilvános helyen úgy viselkedik veled, mint egy nyomulós havercsajjal. Ez nagyon megalázó.
2020. júl. 16. 20:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Eléggé az, pedig semmi gázat nem csinálok. Nem rámászok a nyílt utcán, mint más lányok a barátjukra, csak meg akarom ölelni aztán ennyi. :((
2020. júl. 16. 20:55
 6/12 A kérdező kommentje:
lehet hagyom ezt az egészet inkább
2020. júl. 16. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem 100%, hogy szégyell. Az első barátom szégyellt engem, sosem akarta megfogni a kezem nyilvánosan (ha én megtettem kényelmetlenül érezte magát), a csókról meg ölelésről nem is beszélve. Én pedig hozzászoktam ehhez, és mikor újra barátom lett, ő tök máshogy viselkedett, bárhol megcsókol, és állandóan a kezem fogja. Ő is azt hiszi, hogy szégyellem, pedig nem erről van szó, csak nem ehhez vagyok hozzászokva.
2020. júl. 16. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem vagy megcsal, vagy ilyen típus vagy ez az egész halott ügy.
2020. júl. 17. 14:33
 9/12 A kérdező kommentje:
#7 azt nem tudod, hogy miért szégyellt téged? Ha szégyellt, akkor miért jártatok?
2020. júl. 17. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, ő is nyilvánosan viselkedett így, négy fal között vagy üzenetben minden oké volt. Egyébként nem is tartott sokáig a dolog. Nyilvánosan én sem vagyok ez a túl laza típus, inkább a kettő között.
2020. júl. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!