Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így rendben van?
Ah most olyan furán érzem magam..
Az a helyzet, hogy 6 napja kezdtem el dumálgatni egy sráccal messengeren, nem ismerjük egymást. Nem lakunk valami messze egymástól, 58 km.
Már az elején is felhozódott a tali. De részletekről nem volt szó. Aztán felhoztam hogy hol. Az ő városát mondta. Ez már fura volt nekem hogy nem is az hogy ő lejönne hozzám vagy valami ahogy lennie kéne. Megkérdeztem hogy de miért ott. Azt mondja mert itt szeretnék. És annyira hülye vagyok én meg nem ellenkeztem csak belementem. Én nem szívesen utaznék lány létemre fiúhoz talizni akit nem is ismerek. Már estem ilyen hibába és többször nem akarok.
De valamennyire talán lehet elfogadható hogy én mennék most aztán ez úgyse lenne mindig így. Őt is hívnám, eleve neki kéne.
Aztán itt van az is, hogy hónap elején januárban szülinapja lesz. Magamtól már gondoltam rá hogy vegyek e majd neki valamit. Miközbe nem is ismerem meg így nagyon a kapcsolat eleje felé ha összejövünk lehet korai lenne már venni valamit. Az is megtenné szerintem ha valahogy máshogy mutatnám ki hogy azért gondoltam rá.
De ő fel is hozta.. Elkezdi, 4.én szülinapom mit veszel majd nekem. Off😅😅 Ez így olyan követelőző. És rendes kérdezgeti hogy mit veszek neki mit kap még én se tudom meg ilyenek.
Rosszul érzem magam ezek miatt. Tudom hogy nem így kéne lennie.
De amúgy ezeken kívül jó minden és tényleg nagyon alakulgat és el tudnék vele képzelni kapcsolatot. Ő is mondta magától hogy komolyan gondolja velem. Tetszik meg belül is. Pont az esetem is és jól kijövünk. Mindketten várjuk hogy találkozzunk. Ami holnap lenne.
De ez a helyzet normális szerintetek vagy mit csináljak?🙄
Te szivatsz..?
Egy ismeretlen pasinak te fogsz udvarolni házhoz menni és még van képe ajándékot követelni?
Már bocsánat de ne lepödj meg ha ez piszkosul kifog használni!..
2es,köszönöm a válaszod de komolyan!
Annyira észhez térített most ez is.
Csak néha annyira kattant tudok lenni hogy nem is gondolok bele a dolgokba🙄
Állj ki jobban magadért, ha már az elején ilyen könnyen kikövetel mindent mi lesz a kapcsolat további részében?
Tudom milyen, én is voltam ilyen helyzetben, jobb ha az eszedre hallgatsz és belegondolsz mielőtt ígéretet teszel, vagy éppen már cselekszel is. Nagyon kevés ideje ismered, ne rohanj bele rögtön mindenbe.
Azért te is pontosan érzed,hogy itt valami nem stimmel...okos lánynak tűnsz,ne hagyd hogy megvezessenek.
Ha találkozni szeretne veled, hát üljön vonatra,ha ajándékot akar születesnapjára, szóljon az anyjának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!