Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így mondta? Nekem furcsa kicsit.
Sziasztok. Van egy fiú, akivel flörtölünk kb 3 hónapja. Tegnap is találkoztunk, de többen voltak körülöttünk, így nem is nagyon beszélgettünk. Csak jött mindig utánam, oda állt ahová én, stb.. Később, amikor én már eljöttem onnan, ezt írta: "Majd bele pusztultam, amikor elmentél.. Olyan gyönyörű vagy nekem..." azóta is kicsit szúrja a fülemet úgymond, hogy "nekem"... Úgy lenne helyes, hogy olyan gyönyörű vagy... Legalábbis én így gondolnám. Sok fiú próbál flörtölni velem, és mondják hogy szép vagyok, gyönyörű vagyok.. de így még nem mondták. Van valami jelentősége, vagy csak a semmin túráztatom az agyamat?
Köszönöm a válaszokat. És ha buta kérdés, akkor elnézést kérek. Emiatt sértő válaszoktól kíméljetek légyszíves, köszönöm. Sziasztok.
Szerintem ezzel azt akarta jelezni hogy kellesz neki és talán a "nekem"-el pedig azt hogy ha az övé lennél vagy hogy megfelelnel neki.
Vagy mint ahogy előttem is írták csak nem tud magyarul :D de ha eszes fiú akkor nem hiszem.
Szerintem egyszerűen csak "összevont" két kifejezést.
gyönyörű vagy = nagyon tetszel nekem, ezt ő egyben mondta, hogy gyönyörű vagy nekem.
Nekem elég fura, hogy ennyiből rögtön lecigányoznak, meg lebutáznak valakit.
Mindenki mondd néha furákat. Vagy elír véletlenül valamit.
Ennyiből azért még nem kell levonni semmi következtetést.
Na most nemrég megint találkoztam vele. Idejött hozzám, és beszélgettünk, és nevetgéltünk. Utána ment dolgára, de írt pár sort.. többek között azt is, amire ez a kérdés kiírás irányult.. De most így írta: gyönyörű vagy... :D
Biztosan tegnap csak úgy csúszott ki a száján, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!