Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek van még esélyem?
Van egy lány karantén előtt ismertem (17 éves) meg randiztunk is 2-3szor de ugye jött a karantén és emiatt a találkozás ki van lőve mint lehetőség. Pár hete azt mondta nekem hogy Maradjunk EGYELŐRE barátok és majd később alakulnak a dolgok
Karantén eleje óta szinte folyton beszélgetünk és az a kérdésem hogy néha nem válaszol 5-6oraig sőt van hogy több ideig se(nyilván ilyenkor én is hasonlóan) de amikor ír akkor mindig tovább viszi a beszélgetést és van hogy flörtöl is velem
Most akkor szerintetek van esélyem nála vagy hagyjam a fenébe? (mert én lehet naiv vagyok de egy lány nem flortolne chaten és nem vinné mindig tovább sok üzenettel a beszélgetést ha nem akarna vmit?
Köszi a válaszokat előre is
17/F
Köszi szépen a válaszokat
Várom meg a további véleményeket is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!