Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Írt nekem egy verset, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írt nekem egy verset, de nem foglalkozik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban, írt nekem egy verset é már előtte is szimpatikus volt. azt mondtam neki, hogy szívesen megismerném közelebbről. Messengeren nagyon jól elbeszélgetünk, de az iskolában pedig hozzám se szól. Nekem kéne az iskolában jobban nyitnom felé?

2020. jan. 11. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az ihlető múzsája.
2020. jan. 11. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell neked kezdeményezni. Csak az idejét tölti veled, nem vesz komolyan.
2020. jan. 11. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hívott meg el találkozni? Ha régóta beszél veled akk pedig már lehetett volna. Ha tetszik akkor te is kezdeményezhet csak egyenlőek legyetek. Kérdezz rá messen hogy miért nem beszél veled élőben
2020. jan. 12. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!