Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne verset írni, annak a fiúnak aki tetszik?
Figyelt kérdés
Arra gondoltunk a barátnőmmel, hogy írok a crushomnak szerelmes verseket, persze névtelenül, és majd valamikor bevallani neki, hogy én írtam a leveleket. Vagy csak csusztassam bele a könyvebe, hogy otthon megtalálja? Csak akkor nem látnám a reakcióját.
Az a baj, hogy osztálytársam, és ha elutasít, akkor utána kicsit kínos lesz, mert csak jövőre ballagunk.
2019. nov. 4. 16:11
1/7 anonim válasza:
Inkább állj elé és mondd a szemébe. Ez igen gyerekes. Amúgy a vers jó ötlet, nekem is írt a párom, de amikor már együtt voltunk, ajándékként kaptam.
2/7 anonim válasza:
Két dolgot javasolnék. 1: próbálj meg osztályon, sőt sulin kívül ismerkedni, szerencsésebb. 2: ha mindenképp ő kell ballagás után kezdeményezz. +1: ő miért nem kezdeményez nálad?
3/7 anonim válasza:
Hát ha nekem egy lány verseket írna, én tuti cringelnék mint állat. Szerintem gáz.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, akkor inkább nem írok, de nincs bátorságom bevallani a szemébe
2019. nov. 4. 18:29
5/7 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk. Vagy mondhatom azt is hogy nem sz#runk oda ahonnan eszünk. Mint te is írtad ha elutasít ciki lesz, ez így van. Verssel indítani meg még cikisebb lenne, a legtöbb fiú mint előttem levő írta ő is cringenek érezné, nem divat manapság, ajándéknak jó ha együtt vagytok már, de nem ismerkedni. Én is azt tudom javasolni ha mindenképpen ő kell mond a szemébe inkább? Mit veszíthetsz 1.5 évig még cikisen fogod magad érezni az osztályban? Nem hinném. Előbb utóbb ezek felejtődnek, nálunk is volt ilyen/hasonló. Egy ideig lesz max téma nem kell félni :P
7/7 anonim válasza:
Csak akkor nyomulj ha elballagtatok.
Amúgy nem rossz a versírás, de akkor ne nyálas verset írj, és az is jó lenne ha lenne tehetséged hozzá. De valószínűleg ez nem fog összejönni, szóval inkább csak mondd meg vagy hallgass mindörökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!