Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiatal lány miért csinál ilyet?
Figyelt kérdés
Tegnap sétáltam az utcán, egy trafik előtt megállított egy 15-16 éves lány a barátnőjével hogy vennék-e nekik cigi, mondtam persze. Odaadtam neki, nagyon örül, rám mosolygott, gondoltam egyet és azt mondtam neki hogy cserébe amiért ilyen jó fej voltam meghatnád a számodat, nem kérette magát, megcsörgetett, így megvan a szám.
Amúgy én 30 vagyok de kinézek kb 25-nek. Vajon csak udvariasságból adta meg vagy csak olyannak adjátok meg aki bejön? Még várok szombatig és ráírok.
2019. nov. 22. 08:16
1/4 anonim válasza:
Valamennyire biztos bejöttél neki ha megadta. Szerintem amúgy ne várasd meg nagyon, ez olyan... gyerekes dolog: direkt nem írok, hagy izguljon.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is bejöttél neki mert semmibe nem tart azt mondani az utcán hogy bocs nem. én is adtam már meg idősebb pasinak, és csak azért mert bejött.
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg akkor valamennyire csak bejöttél neki. De őszintén ennyi idősen mit akarsz kezdeni egy 15 éves kislánnyal?
4/4 anonim válasza:
Még ha 25 lennél, akkor is nagyon gáz lenne, hogy 15-16 éves kiscsajok számát kéred el, 30 évesen meg aztán depláne. Valszeg nem igazán gondolta át a dolgot, mert fiatal, ezért adta meg lazán a számát, neked meg lehetne annyi eszed (bár valszeg nincs) és békén hagyod. De gondolom nem véletlenül próbálkoztál be nála, a saját korosztályodban labdába se rúgsz, ezért kéne fiatal, naiv, szédíthető lány. Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!