Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, bővebben lent?
Van egy lány aki tetszik nekem és 2 hónap után nekiálltam beszélni vele(szóval 2 hónapig nem mertem ráírni, és csak pár napja kezdtem beszélni vele), viszont mindig abbamarad a beszélgetés, azonnal szokott válaszolni de csak nagyon ritkán kérdez ezért nagyon egyoldalú a beszélgetés, nincs ilyenben tapasztalatom, sosem beszéltem sokáig lánnyal csak olyannal akit ismerek és van közös téma, vele egy lenne de az sem az igazi mivel ott nem beszéltünk, csak mindketten jelen voltunk
Élőben csak köszönésig jutok
Na az lenne a kérdésem, hogy tudna-e valaki segíteni, hogy hogyan tudom elérni, hogy egy kicsit érdeklődjön ő is és ne csak egyoldalú legyen a beszélgetés, először képeket küldött amiket a bulin csináltam a telójával és akkor kezdtem el beszélni vele:D
Mint megtudtam engem már megnézett magának, de a haverom tetszik neki, haverom meg csak rontott a helyzeten azzal, hogy ráírt, mint megtudtam azért írt rá, hogy engem és őt valahogyan összehozzon
Elég reménytelen a helyzet de remélem ezen tudok javítani
Előre is köszi a válaszokat
Én 17/f ő 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!