Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem el?
Van egy 16éves lány akivel 1hónapja beszélgetek, ismerkedek június közepén szakított barátjával és elég sok mindenről beszéltünk már, úgy minden nap beszéltünk eddig kb. Tinderen ismertem még meg és ugye 1hónapja snapen beszélünk, de mostanába azt mondta h kiheverte már a szakítást, de nem kell még neki kapcsolat és h barát ként tudna rám tekinteni és egyébként kedvel engem. Kérdeztem tőle h szeretne-e talizni és azt mondta h igen, de nem randi. Hova kéne elvinnem ilyen baráti talira illetve ilyenkor is nekem illik fizetni az ő részét is?
16F
Ha Budapestem laksz, egymillió helyre el lehet vinni, de ha nem ott, akkor menjetek fel Budapestre. Nagyon sok romi hely van ott :)
Moziba ne menjetek, hisz nem tudtok dumálni.
Inkább fagyizni, pizzázni, vagy csak sétálgatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!