Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Meghalt a kismacskám és a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt a kismacskám és a barátom szerint állatot gyászolni bűn, mit tegyek? 😢

Figyelt kérdés

Csak szokás szerint kint kószált és elütötték, apum találta meg egy árokba vetve.

Ez volt egy hete, azóta nagyon rossz állapotban vagyok, egy kis fekete macska volt, alig 7 hónapos és Pattinek hívták.

Nem vagyok visszamaradott, de a barátom nagyon vallásos, és azt mondta, hogy a Biblia szerint sem kell aggódnunk mert sokkal többet érünk a verebeknél.

Szerintem ez nem normális nézőpont, ekkora erre azt mondta, egy állatnak nem kell se temetés se semmi, földet rája azt kész.

A szomszéd néni megnyugtatott, ő azt mondta megkéri a papot, hogy rakják a cicámat a könyörgések közé, hogy emlékezzenek rá és mivel a fiúm misére jár meghatja majd.

De nem úgy tünik most és nagyon fáj amit mondott.

Tényleg bűn gyászolni egy állatot, neki van igaza?🙁

2019. nov. 7. 14:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem bűn, ő is ugyan olyan élőlény mint mondjuk te. Nem hinném, hogy hosszú életű lesz ez a kapcsolat.
2019. nov. 7. 14:29
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszi, de sajnos itt ebben a kis faluban ahol élek mindenki így gonolkodik szinte.

Szóval nem nagyon védenek meg, mert ha le van írva a Bibliában senki nem meri megkérdőjelezni, de ehhez annyira nem értek én sem.

2019. nov. 7. 14:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátod egy idióta már bocs. Én szakítanék vele, amilyen gyorsan csak tudnék. Mi az, hogy bűn megsíratni egy állatot? Sok ember ugyanolyan családtagnak tekinti az állatokat, mint az anyját, vagy bármelyik más rokonát. Vagy talán már családtagot is bűn gyászolni? Nevetséges...
2019. nov. 7. 14:52
 4/18 A kérdező kommentje:

Pál apostol vqgy ki mondta.

És elkezdte magyarázni melyik állat tiszta vagy tisztátalan Isten szemében.

Ő ez alapján nem szereti például a baglyokat sem...

Én nem értem. Ti normálisak vagytok.

2019. nov. 7. 14:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szabadulj meg minél előbb a pasitól.

Én 19 évesen férfiként 2 hétig sírtam mikor meghalt a kutyám akit 4 évesen kaptam. Vele nőttem fel, a legjobb barátom volt! Eltelt 5 hónap és még mindig hiányzik.

2019. nov. 7. 15:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves tőled is.

Igazad van, még szűz is vagyok, nem akarom érzelmek nélkül ezt a kapcsolatot mert ez fáj.

De itt mindenki leszólna ezért...

2019. nov. 7. 15:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz mással. Ők a hülyék ha ilyen miatt megszólnak!

A pasid egy fanatikus, a vallás mindig fontosabb lesz neki mint a te érzelmeid.

Szabadulj meg tőle minél előbb.

"Ez volt egy hete, azóta nagyon rossz állapotban vagyok" Ha gondolod írhatsz és mesélhetsz, ha az segít megnyugodni és feldolgozni, mert ahogy látom a környezeted nem nagyon ért meg.

2019. nov. 7. 15:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves tőled. Majd estefele ha még fent leszek írok. Most még házim is van.
2019. nov. 7. 15:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit tegyél?

Első körben dobd ki ezt az érzéketlen tuskót.

Aztán gyászold meg a cicusodat.

Végül: keressél egy normális pasit, aki nem egy buta, érzéketlen agyhalott. Egy olyat, aki empatikus, és átérzi az érzéseidet.

2019. nov. 7. 15:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
És még valami: én tisztelem mindenkinek a hitvilágát, de menekülj attól, aki akármilyen "szent könyvet" szó szerinti parancsnak tart.
2019. nov. 7. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!