Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt a kismacskám és a barátom szerint állatot gyászolni bűn, mit tegyek? 😢
Csak szokás szerint kint kószált és elütötték, apum találta meg egy árokba vetve.
Ez volt egy hete, azóta nagyon rossz állapotban vagyok, egy kis fekete macska volt, alig 7 hónapos és Pattinek hívták.
Nem vagyok visszamaradott, de a barátom nagyon vallásos, és azt mondta, hogy a Biblia szerint sem kell aggódnunk mert sokkal többet érünk a verebeknél.
Szerintem ez nem normális nézőpont, ekkora erre azt mondta, egy állatnak nem kell se temetés se semmi, földet rája azt kész.
A szomszéd néni megnyugtatott, ő azt mondta megkéri a papot, hogy rakják a cicámat a könyörgések közé, hogy emlékezzenek rá és mivel a fiúm misére jár meghatja majd.
De nem úgy tünik most és nagyon fáj amit mondott.
Tényleg bűn gyászolni egy állatot, neki van igaza?🙁
Köszi, de sajnos itt ebben a kis faluban ahol élek mindenki így gonolkodik szinte.
Szóval nem nagyon védenek meg, mert ha le van írva a Bibliában senki nem meri megkérdőjelezni, de ehhez annyira nem értek én sem.
Pál apostol vqgy ki mondta.
És elkezdte magyarázni melyik állat tiszta vagy tisztátalan Isten szemében.
Ő ez alapján nem szereti például a baglyokat sem...
Én nem értem. Ti normálisak vagytok.
Szabadulj meg minél előbb a pasitól.
Én 19 évesen férfiként 2 hétig sírtam mikor meghalt a kutyám akit 4 évesen kaptam. Vele nőttem fel, a legjobb barátom volt! Eltelt 5 hónap és még mindig hiányzik.
Köszi, kedves tőled is.
Igazad van, még szűz is vagyok, nem akarom érzelmek nélkül ezt a kapcsolatot mert ez fáj.
De itt mindenki leszólna ezért...
Ne foglalkozz mással. Ők a hülyék ha ilyen miatt megszólnak!
A pasid egy fanatikus, a vallás mindig fontosabb lesz neki mint a te érzelmeid.
Szabadulj meg tőle minél előbb.
"Ez volt egy hete, azóta nagyon rossz állapotban vagyok" Ha gondolod írhatsz és mesélhetsz, ha az segít megnyugodni és feldolgozni, mert ahogy látom a környezeted nem nagyon ért meg.
Mit tegyél?
Első körben dobd ki ezt az érzéketlen tuskót.
Aztán gyászold meg a cicusodat.
Végül: keressél egy normális pasit, aki nem egy buta, érzéketlen agyhalott. Egy olyat, aki empatikus, és átérzi az érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!