Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tényleg vevők vagytok arra ha egy srác csak úgy rátok ír? 7
😂😂
nem, mert vagy a mellemrol ker kepet, vagy o kuld a farkarol. Isten tudja, minek. Szerinted?
Nem. Mert én arra gondolok, hogy tuti 15 lányra ráírt, aztán majd valamelyik csak bejön. Én szeretem, ha valaki tényleg velem akar megismerkedni, nemcsak úgy akar valakit, aki bárkivel pótolható.
De ha valaki úgy ír, hogy pl. valahol látott, tehát van valami alapja a dolognak, akkor az más, az tetszik, hogy vette a fáradtságot, hogy megkeressen.
Nem, utálok neten ismerkedni és az sem szimpi, ha élőben ezer éve ismerjük egymást, de nem szólna hozzám egy szót sem, csak írogat (ha ott kezdi, de aztán élőben is bátrabb lesz, az más, rendben van, de csak a chaten nagyszájúnak lenni sztem ciki). Az meg a másik, hogy honnan tudjam, hogy nem írt rá még 30 másik csajra, aztán várja, hogy bejöjjön pár? Utána mindegyikkel randizik, végül választ. Hát hogyne. Mi ez már, tisztára mint ezek a celebek feleséget keresnek-műsorok.
Egyébként ne légy úgy eltelve magadtól, hogy jajj, rád kattant a csaj. Csomóan szórakoznak ám közülük is azzal, hogy incselkednek, flörtölgetnek, adják a lovat a srác alá, aztán mikor már akár csak egy személyes találkozóról lenne szó, rögtön visszavesznek. Ne feledd, hogy a neten bárki írhat bármit.
6tal értek egyet
Vagy ha a fiú tetszik (látásból ismerem) akkor főleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!