Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor halottam hogy ha a srác a szádat nézi, akkor megakar csókolni? De mivan ha a lánynak a két első foga kijebb áll? Lehet hogy azt nézi? Fiúk ha ez a helyzet akkor ti a fogát szoktátok nézni, vagy ugyan úgy a száját?
Ezt sokszor halottam meg olvastam is!Tudom h nem csak lányoknal van ez,csak lány vagyok és így reálisabb.
Szval ha a fiú egy lány száját nézi,honnan tudja a lány,hogy a fiú nem a fogait nézi?
Mert pl az első kettő egy picit kijebb áll?
Vagy fiúk,ha tetszik egy lány,és nem rendezett a foga,vagy az elő kettő kijebb áll,az nem gátol meg titeket abban,hogy megcsókoljátok/kikezdjetek a lánnyal?
Vagy egyáltalán ha egy lánynak kijebb áll az első két foga egy picit,ti arra nem nagyon figyeltek oda,mikor ezt a jelet adjátok neki?(hogy nézitek a száját,szval csókot szeretnétek?)
Remélem h valamennyire érthető!!Köszönöm hogy elolvastátok és ha válaszoltok!
Bocsánat ha a kijebb szót rosszul írtam!
Szia. Nem csak,h nem szégyen a fogszabalyzó,hanem egyenesen szexi is szerintem.
Ne panikolj a fogad miatt. Csókold meg a srácot,s maris kiderűl! ;)
Én mindig az emberek fogait nézem beszéd közben, de egyikkel sem szeretnék csókolozni. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!