Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vann egy srac aki joval idosebb tollem, es neha atjon, olyankor olelget, azt mondja h kegyetlen aranyos vagyok meg h jo az alakom, de nem szerelmes belem azt allitja, szerintetek? 17\l 22/f
Szóval csak meg akar fektetni?
Nagyon kevés infót írtál.
Ha igaz akkor miért nem küldöd el? Most miért mondta ezt neked?
Kérdések sokasága kering a fejemben :D
Akkor tényleg szexet akart, ha nem szerelmes beléd.
Küldd el!
Ha átjön,dicséri az alakod,ölelget, akkor csak udvariasságból/önvédelemből mondja xD Vagy aszexuális.
Nekem is volt lány barátom tiniként, akivel haverok voltunk minden románc nélkül, de ott azért az ölelgetésnél, "kegyetlen aranyos"nál meghúztam a határt, gyanús xD
1. Lehet,hogy nem mer vallani szerelmet
2. Vagy csak a szexre hajt.
Hát puszilgat,őlelget,mindig meg kérdezi h jól vagyok e,hogy történt e velem valami
És rögtön észreszokta venni ha bajom van
És én nem vagyok belé szerelmes kissé úgy tekintek rá mintha az apám lenne vagy nemtom (apakomplexusom van)
Itthon nem szokták meg kérdezni h mivan velem h jól vagyok h bánt e valami
De ő igen
És ez nagyon jól esik:(
Hú ne haragudj, de egy kis helyesírást tanulnod kéne...
Egyébként valószínűleg szívesen lefeküdne majd veled, de többet nem tervez.
Illetve a kommented alapján neked szükséged lenne valakire, aki tényleg melletted áll és társad lehet. Szerintem ne ezzel a fiatalemberrel foglalkozz, hanem legyél nyitott másokra, ismerkedj. Remélem találsz valakit, aki megadja a figyelmet és szeretetet, amire szükséged van.
Ja, és azt ne beszéld be magadnak, hogy apakomplexusod van. Próbálj meg korosztályodbeli fiúknak is esélyt adni! Sajnos az idősebb férfiak nagyon sokszor csak kihasználnak, most még nagyon fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!