Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A mai világban szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban szerintetek mennyire számít még a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Régen teljesen más volt , de amióta elterjedt ez a LMBTQ-S közösség azóta szinte felfordult a világ.. Ti melyiket furcsálnátok jobban egy meleg pár akik rendesen felvállalják hogy ők bizony azok, vagy egy 20-25 év korkülönbségű párt?

2019. júl. 15. 12:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
78%
És miért ne lehetne jövője a kapcsolatnak? Miért ne öregedhetne meg mellettem?
2019. júl. 15. 19:47
 22/32 anonim ***** válasza:
79%

#20! Hasonló a cipő!

De csak a sztereotipiák mennek itt.

Egyébbként ha gyereket vállalnánk #20-al a pasijainknak? Jön majd, hogy nem érik meg az érettségijüket az apjuk? Akkor senki ne vállaljon gyereket, mert bárkivel történhet bármi.

A potenciával sincs gond. Gondolom #20 is úgy van vele, hogy ezért nem fog lelépni.

Ember! Itt szeretetről, megbecsülésről beszélünk, nem szexkapcsolatról!

Attól hogy nem tudod elfogadni, még van ilyen.

Nem kell elfogadni, csak élni hagyni.

2019. júl. 15. 19:59
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem zavar, csak fentebb leírtam, hogy ezek a kapcsolatok kalandnak jók, másnak nem. Aztán persze jöttek a kommentek, hogy az 50 évvel idősebb párommal a 17. század óta együtt vagyunk és milyen jól megvagyunk... amúgy te fiatal nőként komolyan egy öreg, pocakos, ősz hajú fószerrel vagy, aki idősebb mint az apád? Ez miért jó? Értem én, hogy apakomplexus, de na... mindennek van határa.
2019. júl. 15. 21:58
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

"Ember! Itt szeretetről, megbecsülésről beszélünk, nem szexkapcsolatról!"

Most írta, hogy pár évig bohóckodik vele :D

2019. júl. 15. 21:59
 25/32 anonim ***** válasza:
80%

Ha szöveg értelmezési problémád van olvasd el többször. Senki nem írt 50 évvel idősebbet. A bohóckodást te írtad, ő csak ironiával válaszolta ezt vissza. Ha minden jól megy te is megéred azt a kort. Ezek szerint ugy tartod olyan leszel amilyennek leírtad a párjainkat.

Nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy az élet nem vagy fekete, vagy fehér. Hogy emberek nem a te szájad izlése szerint élnek.

2019. júl. 15. 22:19
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

#23 nincs apakomplexusom... szerető családban nőttem fel, szüleim 25 éve boldog házasok, soha nem vertek, soha nem beszéltek csúnyán, rendes,

tisztességes emberek, mindig a jót akarták nekem, mindig támogattak mindenben. Egyetlen egy családdal sem találkoztam eddig, ami ennyire tökéletes lett volna mint az enyém.

Szóval, nem, nincs apakomplexusom. Egyszerűen világéletemben a tőlem idősebbekkel találtam meg a hangsúlyt, nem a velem egykorúakkal. Gyerekként is valami eseménykor mindig a felnőttekkel beszélgettem, nem a többi gyerekkel jászottam. Ennyi. Volt több velem egykorú párom, de egyikkel sem találtam meg a közös hangot, mondhatni mindegyik idióta volt.

Egyszerűen ő az az ember, aki "a tenyerén hordoz", aki lehetősegekhez képest a legjobbat adja meg nekem, aki támogat lelkileg. Pl exeimnél ha kitaláltam valamit pl cukrásznak tanulok, befestem a hajam rózsaszínre, felnőtt fejjel zongorázni tanulok stb mindt azt mondták hogy idióta vagyok. Ő azt mondja hogy hajrá. Ha engem az tesz boldoggá, csináljam. És ez egy nagyon nagy különbség. Vagy ha csak kiejtem a számon hogy úgy ennék egy fagyit, egyből kérdezi hogy lemenjen-e a boltba? Ő azafajta ember, aki tényleg próbál mindent megadni. De nem csak nekem, a lányainak is.

2019. júl. 16. 00:22
 27/32 anonim ***** válasza:
10%
Hát de persze, hogy kinyalja a segged, hát a jó ég tudja mennyivel idősebb nálad :D Elég keveseknek adatik meg ilyen idősen, hogy egy fiatal csajt bolondítsanak.
2019. júl. 16. 11:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólásokból és a vitakultúrából is egyértelműen látszik, hogy miről van szó. Van egy csoport, amely a társadalmi elvárásoktól függetlenül a saját belátása szerint találja meg a boldogságot, illetve van az ezt ellenző, előítéletekkel, személyeskedéssel "érvelő" csoport, akik egyszerűen képtelenek elfogadni azt, hogy van az ő ízlésüktől és elvárásaiktól, sőt, a társadalmi többség elvárásaitól eltérő életmód is, melyben tudnak emberek boldogok lenni.

Ritka ez, de úgy érzem, ennél a kérdésnél nagyon hasznos elolvasni a válaszokat.

2019. júl. 16. 12:27
 29/32 anonim ***** válasza:
81%

#27 ismét nem sikerült szöveget értelmezned. Egyrészről írtam korábban hogy hány év van köztünk, hány évesek vagyunk, szóval nem kell találgatni.

A seggem nincs kinyalva. Nem az a fajta vagyok aki azért van a pasival, hogy mindnet megvegyen neki amire rábök. Én azt írtam hogy mindent MEGAD, mindenben támogat. Nem mindent MEGVESZ. A kettő nem ugyanaz.

2019. júl. 16. 15:00
 30/32 anonim ***** válasza:
Semmilyenben se számít. Se múltban se jövőben.
2019. júl. 17. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!