Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A mai világban szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban szerintetek mennyire számít még a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Régen teljesen más volt , de amióta elterjedt ez a LMBTQ-S közösség azóta szinte felfordult a világ.. Ti melyiket furcsálnátok jobban egy meleg pár akik rendesen felvállalják hogy ők bizony azok, vagy egy 20-25 év korkülönbségű párt?

2019. júl. 15. 12:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
64%

#7-es, a szemilyég rombolástkifejtenéd?

#9-es. Az ókorban a 30 éves már öregnek számított.

#10-es. Miért az a sztereotipia jött elő, hogy gazdag. Meghagylak a hitvilágodban. De ez nincs mindig így!

Az hogy két ember összevaló e, azt az idő fogja megmutatni.

2019. júl. 15. 15:06
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Én nem értem, hogy ha egy fullos tanárnő lefekszik egy sportos, magas, jóképű diák fiúval az miért bűncselekmény, miközben meg el kell(ene) fogadnom, hogy a 15 éves Tamáska, a Józsika farpofáit nyalogatja.
2019. júl. 15. 15:12
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 20 évvel idősebb nálam, idén lesz 18 éve, hogy együtt vagyunk. Mindketten normálisan keresünk. Dolgozom, szeretem csinálni, jól keresek. Úgyhogy nem egy gazdag pasi kitartott barátnője vagyok. Nekem is fura, hogy valaki rögtön erre gondol, ha korkülönbséget olvas. De hát mindenki magából indul ki :)

Egyébként voltak nyilván más próbálkozásaim is előtte. Általában velem azonos korúak, egy-két év eltéréssel. Mind átvágtak, kihasználtak. Az akkor jobb?

2019. júl. 15. 15:18
 14/32 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es!

Annyira nem, mint gondolnád, görög területeken a vénektanácsába 60 évtől kerültek az emberek.

A középkor és a kora újkor már más kérdés, ott valóban tekintélyesebb kornak számított.

2019. júl. 15. 15:40
 15/32 anonim ***** válasza:
6%

"#10-es. Miért az a sztereotipia jött elő, hogy gazdag. Meghagylak a hitvilágodban. De ez nincs mindig így!"

Azért ez a sztereotípia jön elő, mert mindenkinek ez a tapasztalata.

Láttam már gazdag idős férfit fiatal lánnyal, viszonylag sokat.

Láttam párszor idős, tehetős nőt fiatal férfival.

Viszont olyat még sosem láttam, hogy anyagilag akarácsak a fiatallal egy szinten lévő, vagy alatta lévő idősnek lenne fiatal párja. Persze gyakorin csak ilyen van.

2019. júl. 15. 15:57
 16/32 anonim ***** válasza:
62%

Megnyugtatlak #15-ös. Attól hogy valamit nem láttál még nem kell szkeptikusnak lenned és azt hinni hogy nem is létezik.

Én 23 vagyok, igaz csak 5. éve a párommal, de szintén nagy korkülönbséggel.

Nekünk sokkal jobb anyagi helyzetünk volt/van.

Én sem akartam lehúzni, ő se akart megvenni, nem akarta a "fiatal pipi húst" rögtön ágyba vinni.

Rájuk kellene bízni az emberekre, hogy kipróbálják boldogok tudnak e lenni egymással.

2019. júl. 15. 16:16
 17/32 anonim ***** válasza:
19%

Ja én totál rájuk bízom, felőlem azt csinál mindenki amit akar, félre ne érts.

Csak hát azt hiszem teljes joggal vagyok előítéletes. :)

2019. júl. 15. 16:48
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk 29 (!!!) év van köztem és párom között. Én 22/N, ő 51/F.

Munkatársak vagyunk, ott jöttünk össze. És nyilván nem a pénz miatt vagyok vele együtt. Majdnem ugyanannyit keresünk.

Kicsit fura hogy a lányai idősebbek mint én, ő pedig idősebb mint a szüleim, de ez van. Az én családom az első perctől elfogadta őt, és az ő családja is engem.

Ezerszer jobban érzem magam vele, mint az exeimmel, akik velem egykorúak voltak.

2019. júl. 15. 18:58
 19/32 anonim ***** válasza:
44%

Jéééézusom :D

Na és te mennyire tervezel hosszú távra? Ő már nyilvánvalóan nem fog gyermeket vállalni. Sőt, most már jön a "vagy feláll, vagy nem" című játék, jönnek (vagyis inkább már vannak) prosztataproblémák, kopaszodás, őszülés, elkezd megereszkedni a pocak, akkor is ha fejre áll. Gyakorlatilag nyugdíjas bácsika lesz 10 év múlva és te még mindig viszonylag fiatal nő leszel. Komolyan azt hiszed, hogy együtt fogtok maradni? Nyilván nem.

Ezeknek a kapcsolatoknak jövője nincs. Pár évig lehet bohóckodni, de minek?

2019. júl. 15. 19:09
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta hogy én akarok gyereket? Há nem.

Kopaszodni nem kopaszodik, ősznek meg már ősz. De nem zavar. Láttam róla fiatalkori képeket, esküszök jobban néz ki így "idősen". A pocakja pedig amugyis nagy neki. De nem zavar. Miért kellene hogy zavarjon.

És téged miért zavar az ha "pár évig bohóckodom vele"?

2019. júl. 15. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!