Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell elítélni, ha gimis, középiskolás lányokkal kezdek 26 éves létemre?
Természetesen volt már kapcsolatom azonos korú lányokkal, némelyik igencsak hosszúra sikerült. De egy ideje a kb 16 éves lányok társaságát keresem. Hangsúlyozom nem hajtok kizárólag a szexre, vagy ha igen, azt nyílt lapokkal is idősebb lányokkal teszem. De abszolút stabil kapcsolat párti vagyok.
Nem tudom, egyszerűen külsőleg is nagyon tetszenek a vékony, tipikus tini lányok, de még a problémáik is szimpatikusabbak.
Ha nem kihasználni akarom a lányt, miért elítélendő a 10 év?
Könnyen manipulálható, értetlen kislányok tetszenek?
Érdkes.
Legalább megvárnád, amig beérik...
Tegnap este beültünk a barátnőmmel egy pub-ba. A vendégek elkezdtek ordítani nekem:
'Pedofil!' meg hasonló dolgokat. Csak azért, mert én 50 éves vagyok, a barátnőm pedig 21.
Ezzel teljesen tönkretették a 10 éves évfordulónkat.
Az, hogy mikortól lesz valaki önálló és az, hogy meddig gyerek valaki elég egyértelmű egy egészséges embernek. Aki ezt nem akarja megérteni, annak vagy az agyával van baja, vagy cigányként nevelkedett.
Most komolyan ennyire lebecsüli néhány ember a 16 éves lányokat? Attól hogy fiatal még igenis lehet felelősségteljes és érettebb felfogással rendelkező lány! Szóval megválaszolom a kérdésed nem annyira sok ez a 10 év de viszont meglátszik:) nem gáz!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!