Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért kell elítélni, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elítélni, ha gimis, középiskolás lányokkal kezdek 26 éves létemre?

Figyelt kérdés

Természetesen volt már kapcsolatom azonos korú lányokkal, némelyik igencsak hosszúra sikerült. De egy ideje a kb 16 éves lányok társaságát keresem. Hangsúlyozom nem hajtok kizárólag a szexre, vagy ha igen, azt nyílt lapokkal is idősebb lányokkal teszem. De abszolút stabil kapcsolat párti vagyok.

Nem tudom, egyszerűen külsőleg is nagyon tetszenek a vékony, tipikus tini lányok, de még a problémáik is szimpatikusabbak.

Ha nem kihasználni akarom a lányt, miért elítélendő a 10 év?

2019. máj. 1. 17:04
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én ellene és mellette is vagyok.

Nagynéném 16 évesen jött össze az első barátjával,aki 26 volt. 30 éve együtt vannak gyerekkel,összeházasodva.

DE ők szerelmesek voltak. Ha valakinek elsődleges az, hogy tökéletes alakú lányokkal jöjjön össze, aki ideális esetben megfelelő partner lesz szexualitás terén, viszont ezen kívül szinte semmiben sem számíthatnak egymásra, az időpazarlás, kihasználás és elítélendő,de csak mert fiatal lányról van szó, akinek lehet még a szüzességét is ő veszi el..

Ha nem kihasználni akarod,az szerintem egyáltalán nem elítélendő!:)

2019. jún. 24. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 22 evesen volt egy 18 eves leannyal “kapcsolatom” es jol ereztem magam vele, hogy meg gyerekes volt. Na de erre nem lehet epiteni.. Abszolutt nem tudta mit akar, ahogy a baratnoit elbeztem ok sem nagyon. En meg tudtam es ezert is lett vege a dologban..
2019. jún. 24. 08:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Belopod a nőt a fiatalabbaktól?!? A qrv@ @nyàd!
2019. jún. 24. 10:16
 14/14 anonim ***** válasza:

„Belopod a nőt a fiatalabbaktól?!?”

Mert ugyebár a huszonéves lányok nem mennek el a negyvenes, ötvenes férfiakkal...

2019. jún. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!