Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú aki tetszik(19 éves) és nem tudom,hogy hogyan kéne szóbaelegyednem vele,’mivel félek hogy infantibilisnek tartana.

A másik kérdésem a fiúkhoz szól:

Nálatok mennyi a kórhatár?

És hogyha összejöttök egy fiatalabb csajjal,akkor mi az,ami számotokra idegesítő?

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2019. jún. 17. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az ideális.

És mivel gondolom te igazából az ő véleményére lennél kíváncsi így itt nem kapod meg a választ mert erre csak ő tudna válaszolni.

2019. jún. 17. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem megy bele a szexbe mert fiatal gyerekesen viselkedik
2019. jún. 17. 00:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2# esnek,

Ha nem megy bele a szexben, neked nem való barátnő O,o

2019. jún. 17. 04:44
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Uuu, 3mas pacsi :DDD

Ha már egyszer összejöttök, akkor nem hinném, hogy idegesítőnek fog tartani... Viszont egy 19 éves srác nem feltétlen olyan tempóban haladna, ahogy az egy 16 éves lánynak egészséges 19/L

2019. jún. 17. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 évesen jöttem össze egy 18 éves sráccal, aki igazából csak a szexre ment, de szépen körítette. Őt amúgy zavarta, hogy fiatalabb vagyok nála és mindenkinek azt mondta, hogy egy évvel idősebb vagyok.

Szerencsére hamar megjött az eszem és véget vetettem neki.

Remélem a te fiúd nem ilyen:/

17/L

2019. jún. 17. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szervusz! Én is 19 éves voltam, amikor a barátnőmmel összejöttem, ő pedig 16. :) Azóta már házasok vagyunk és van egy gyönyörű kislányunk. Én úgy gondolom, hogy 3-4 év korkülönbség belefér lazán.

DE ez csak a másodikra a válasz. Szerintem ha lehetséges írj rá vagy élőben kérdezd meg tőle, hogy tudna-e segíteni matekból vagy nem is tudom miből. Bár most itt a nyár ezért javaslom, hogy inkább valami olyasmivel kapcsolatban írj rá vagy elegy vele szóba, hogy láttad egy buliban vagy egy kávézóban és elég helyes volt vagy valami. S hogy van-e kedve veled meginni valamit, vagy menjetek el sétálni egy szép helyre.

2019. jún. 17. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként az infantilis nem infantibilis xD
2019. jún. 18. 01:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok a köztetek lévő három év. Meg mondjuk pl ha belédszeretne; akkor pl szerintem megvár. Tehát várna addig pl amig készen nem lennél testi dolgokra is. De szerintem tudnátok járni egymással; és el tudnám képzelni tehát, hogy egy működőképes kapcsolat lehetne belőle. Vagy akár most , vagy akár pár évvel később; de nem tudom ti milyenek vagytok, de elképzelni el tudom simán, hogy működhetne. Mondjuk pl nemtom, anyád lehet, hogy kiakadna; de pl ha látná, hogy mondjuk igazi, őszinte szerelem, akkor egyszercsak vagy megbékélne; vagy egyszercsak nem lenne beleszólása. Hát, most hogy igy belegondolok, lehet, hogy mégiscsak kicsikét érdekes lenne; de szerintem ez a 3 év ez belefér. Meg pl tényleg szal, ha komolyan gondoljátok mindketten.
2019. jún. 18. 01:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ és a segítséget!!
2019. jún. 19. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, hetes, ezt én akartam
2019. nov. 26. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!