Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? 17/L
Volt egy fiu, akivel ugy volt, hogy osszejovunk. Az utobbi kb.harom hetben elkezdett bizonytalamkodni, es hogy nem tudja akarja-e folytatni.
Az elozo rossz kapcsolatait emlitette, hogy fel, hogy megativ kimwnetele lenne, illetve, hogy nem tudja keszen all-e kapcsolatra. Ket eves, az azelotti masfel eves kapcsolata volt, tehat komoly szandeku. En erzem magam hibasnak, hogy massal igen, de velem nem tud kialakitani kapcsolatot. Magam erzem hibasnak. A volt baratnoirol mar hallottam, es a srac is emlitette, hogy bevasaroltatott vele a lany, nem engedte bulizni, nem hagyott neki semmit, es ugymond a lelki szemetese volt rogton, mikor szuksegelte a lany.
Mondtam neki, hogy en nem ilyen vagyok. Es ez tenyleg igaz, de rajohetett volna erre. Sosem akartam, hogy fizessen, mindig mondtam neki, hogy majd en elmegyek hozza, majd en megcsinalom, hogy ne faradozzon.
Sokan azt mondjak, hogy az a baj, hogy nem hagytam, hogy ugraljom, mert akkor ugymond kihivasnak vett volna. En pedig tenyleg tenni akartam sokat erte.
Volt peldaul, hogy vacsorat csinaltam neki, bar mondta, hogy otthon eszik, es kidobtam a kutyanak a kajat, mert gondolom nalunk mar nem birt volna enni. De peldaul errol sem tudott. Mert en tettem erte sok dolgot. Vagy elinteztem, hogy menjunk egy hetre nyaralni, de ez is meglepi lett volna.
A megfelelo bizalmat meg nem birtam megadni, voltak gatlasaim is, de nem tudom mit ronthattam el.
O azt mondja, hogy remeli rajon, hogy akar valamit, mielott lekesne meg ilyenek.. mondta, hogy ertekes vagyok stb.. az utolso uzenetvaktasunkkor. De nem ertem miert valtozott meg igy a velemenye, mikor kozos nyaralastol kezdve mindent mondott, mig en igergetni sosem igergettem.
Fel hete, hogy ez a bucsu megtortent.
Mit tegyek? Varjak? Megeri?
Vagy meg ami otletem volt, hogy irjak neki, de majd egy-ket het mulva hogy hianyzik, hogy lassa, hogy nem leptem tul rajta, es nem erdekel mas. Szerinretek mit tegyek, hogy erdekeljem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!