Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért a magas palik jönnek be?
Figyelt kérdés
16 vagyok és kb 170cm.2019. jún. 30. 05:10
21/22 anonim válasza:
Nevetségesnek tartom ezt az egész magasság témát. A lányok elítélhetnek valakit a magassága miatt, és mi 180 alatti srácok csak barátok lehetünk. De ha mi tesszük ugyanezt ne talántán a 60-70+ kg feletti lányoknál, akkor már egyből elővagyunk véve, hogy mi ezt mégis hogy merészeljük. Én 175 cm magas vagyok. A lányok átlag magassága kb olyan 165 cm-re becsülhető. Furcsa módon nektek vannak ekkora elvárásaitok, miközbe merem állítani, hogy ti semmit nem tudtok felmutatni, és tenni annak érdekében, hogy bármiféle kapcsolat is kialakuljon bárki közt. Ugyanúgy kb az összes fiú lenéz rátok (magasságban). Meg a magasság fog eltartani majd egy családot nem? Én 175 cm-vel keresek majd max 150.000 Ft-ot, míg a 180 cm+ magas emberke meg félmilliót. Nem? Nagyon nevetséges és gyerekes a lányok 2/3-ada. Ideje lenne felnőni. Nem gondoljátok lányok?
22/22 anonim válasza:
Lány vagyok és velem egy magasak vagy magasabbak jönnek be. Nálam nincs olyan elvárás h 2 méteresnek kéne lennei.
Nem is értem h a 150cm csajoknak miért elvárás h 180cm legyen a csávo az már szinte távkapcsolat XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!