Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mennyire számít hogy egy fiú mennyire magas és hány éves?
Nekem a magasság nem igazán számít,mert nálam nehéz alacsonyabbnak lenni:)
A kor meg egyáltalán nem:)
legyen velem egymagas vagy magasabb
korban meg +10 év belefér. 17 vagyok. mostani partner 10 centivel magasabb nálam és 7 évvel idősebb
Az a baj,hogy nagyon sok lány esélyt sem ad olyan fiúnak,aki esetleg egy picit alacsonyabb nála vagy pedig csak 1-2 évvel is fiatalabb...pedig nem ez számít.Így esélye sincs a fiúnak,hogy megismerkedjenek,pedig lehet,hogy a lánynak ő lenne élete fiúja,de ilyen apró dolgok miatt elszalasztja..el kell,hogy szomorítsalak,hogy sajnos vannak olyan lányok,akiknek ez nagyon számít.Balszerencse,ha épp egy ilyet fogsz ki.
Nekem nem számít egyik se nagyon...az,hogy milyen magas arról nem tehet,nyilván jó,ha magasabb valamennyivel,mert akkor bizonyos szinten fel tudok rá nézni,meg biztonságba érzem magam,de ha alacsonyabb,akkor is érezhetem magam ugyanúgy biztonságban,ezért nem sokat számít..nem ettől fog valaki megtetszeni.A kor meg egy olyan dolog,hogy attól függ...én például 16 éves létemre összejönnék akár egy 14 évessel is sztem,merta kor annyira nem számít,bár mondjuk egy 18-19 évessel már kevésbé,mert igen,tudom,hogy sok lánynak az idősebbek jönnek be,de valahogy én még nem érem elég érettnek magamat hozzájuk,inkább maradok a saját korosztályomnál.Sok lánynak már az is számít,ha a fiú csak 1 évvel fiatalabb,van akit meg egyáltalán nem érdekel a kor...változó.Ez inkább attól függ,hogy milyen a fiú,mennyire érett...ha a lány szintjén van,de mondjuk pár évvel fiatalabb,akkor van esély rá,hogy a lánynak megtetszik,mert hasonló a gondolkodásuk..ha viszont úgy viselkedik,mint egy 5 éves,akkor lehet,hogy nem tetszik annyira az adott lánynak..ezért sok mindentől függ ez a dolog,változó,mindenkinél más.
Nekem a magassag egyaltalan nem szamit (bar az en 160 cm-et nem nehéz felulmulni, de ha egy nalam alacsonyoabb fiu kezdemenyez, nem fogom elkuldeni... Legalabbis ezert nem:D)
A kor az most még valamilyen szinten szamit, mivel 14 éves vagyok, ezert nem jovok ossze egy 20 éves sraccal, mert azt soknak tartom, ugyanugy ahogy egy 10 évessel sem, mert az még kisgyerek, de ha idosebb leszek, ez egyaltalan nem szamitana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!