Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! Nektek bejön ha egy fiú magas? Illetve, elég a lányoknak ha a szöveged jó illetve kedves vagy (meg azért normálisan is nézel ki)?
Szia,sajnos el kell szomorítsalak, hogy nem. :( képes voltam egy lánnyal foglalkozni több hónapon keresztül, ajándékot adtam neki, Segítettem neki suliba is , soha nem mondtam neki rosszat, és a többi lány szerint nem vagyok ronda. Sőt, páran mondták is hogy a magas fiúk tetszenek nekik (184cm vagyok)de az a lány rajtam kívűl más fiúkkal nem is beszélt. És semmi... elpocsékoltam több mint 2'honapot egy hálátlan r****cra... a másik lánnyal fele ennyit se törődtem, és mégis több szeretet látszik rajta. Azt ajánlom neked felejtsd el a csajozást, várd meg hogy téged keressenek, mert csak mind összetöri a szívedet... (mindent csak tapasztalatból, és ajánlásból mondtam, nem kell komolyan venni, ha nem értesz egyet,)
-15F
kedves 1-es! és a mai srácoknak mi kell, ha már itt tartunk?
jó segg, nagy mellek, 2 kiló smink (mert amúgy rá se néztek a lányokra), legyen mindig kapó egy kis tapizásra, és legyen annyira szőke hogy akármikor meg tudd fektetni... kb ennyi kell a mai pasiknak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!