Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyi idő együtt járás után "várnátok el" a barátnőtöktől, hogy feküdjön le veletek, úgy hogy neki ez lenne az első?
10 év után már biztos elvárnám.
De szűz lánynál nincs ilyen járás során, hogy elvárom. Ha készen áll, ha tényleg készen áll és szeretné, akkor megtörténik. De ennyi... Én semmi képpen sem eröltetném, még akkor se, ha már nem szűz. De ott jobban lenne elvárásom, hogy 3-4 hónap után ne játszadozzon már annyira, legalább kezdjünk el csinálni valamit.
Nem véletlen van a 3randis szabály. Aki 3 után sem fekszik le veled, az csak játszadozik veled, és dobni kell.
Persze maradhatsz friendzónában akár örökké is, de aki nem fekszik le veled, az max a nevében barátnő, a valóságban semmivel sem különb mint bármelyik másik nő ismerősöd...
Ha meg 3. randiig lefekszik veled egy csaj másnap remélem a nemi beteg gondozóban kezded a napot. Én nagyon elgondolkodnék azon, hogy aki ilyen hamar oda löki magát, vajon mit szedhetett már össze?? Ez a baj azzal ha gyakran váltogatják a partnert. Pl akinek ilyen igényei vannak többnyire járt már prostinál. Már ott lehet össze szedett valamit... Utána megy egy lányhoz és ő nagyfiú, szóval úgy ahogy illik gumi nélkül ad mindent át a lánynak, de lehet vesz át újat is... És utána mennek tovább és terjesztik...
Vagy esetleg az megvan, hogy AIDS-es csajszi 500 pasival feküdt le bosszúbóo miután elkapta a betegséget?? És hány ilyen lehet még??
Én az ilyen csajoktól távol tartanám magam. Semmit nem szeretnék elkapni.
5:
Ne szerénykedj, 50000 pasival feküdt már le előtted...
Amúgy meg nem tudom mire fel alapozod azt, hogy csak azért, mert téged szopat hónapokig még nem pakolja meg 3-4 másik faszi a diszkó budijában minden héten...
Naiv vagy ha azt hiszed, hogy csak azért, mert szívesen nézi, hogy hogyan tepersz mint egy pincsi a sex reményében, még ő nem fekszik össze minden jött-menttel a hátad mögött.
Ha fosol a fertőzéstől, húzz gumit a farkadra, de használt árunál mindig ott lesz a fertőzés veszélye...
Amikor kölcsönös az akarat mindkét fél részéről. Ezt nem lehet időben kifejezni.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!