Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze? Mi a történetetek? Egyikőtök kimondta, hogy jártok, vagy egyértelmű volt?
Face-n találtunk egymásra. Megbeszéltünk egy randit a közelemben lévő plázában. Már az első találkozásnál vibrált köztünk a levegő. Igaz elinte csak egy kis kalandozásnak indult mindkettőnk részéről, de én közben beleszerettem. Igaz azt mondta ő is belém. Mégis egy évre különváltak az útjaink. Közben mindkettőnknek voltak más kapcsolataink, de egy év elteltével megkeresett. Gondoltam miért ne eleveníthetnénk fel a régi szép emlékeket. Megint átmentem hozzá. Nagyon jól éreztük magunkat. Egyszer csak, miközben magához ölelt azt mondta: -5szeretlek. Szerelmes vagyok beléd. Soha többet nem foglak elengedni.
Először nem hittem neki, mert 1) eléggé nőcsábásznak ismertem meg 2) mert anno elengedett.
De azt kérdezte(és jogosan) keresett-e volna ennyi idő után, ha nem szeretett volna akkor belém? Szerintem nem. Azt mondta, ha rámgondol "pillangókat érez a gyomrában". Mint egy szerelmes tinilányka. Akkor tudtam igazán, higy tényleg szerelmes. Végre visszakaptam azt akivel az első találkozásom is varázslatos volt. És azóta? Sosem voltam még szerelmesebb. Ahogy ő sem. Tudom. Abból, ahogy rámnéz, abból, ahogy hozzámér/szól. Regénybe illő szerelem *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!