Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 4 napja vagyok együtt a barátommal és már küldi nekem a nemi szervéről a fotókat?
Figyelt kérdés
(eddig még nem találkoztunk mert messze lakunk egymástól) 16/l2015. okt. 9. 15:18
2/13 anonim válasza:
Xdddd nem normalis...bocsi de neki csak "az" kellene nemhiszem hogy szeret is
3/13 anonim válasza:
Igen. Mond meg neki,hogy ha nem hagyja Abba es vesz vissza vege van.
18/L
4/13 anonim válasza:
nem találkoztatok és együtt vagytok? én itt maradtam le.. :)
5/13 anonim válasza:
Normálisat nem találtál magadnak?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ma meg is mondom neki! :)
2015. okt. 9. 15:49
7/13 anonim válasza:
Szerintem csak szexet akar, ha találkoztok.
Hagyd őt a francba. Közöld vele, hogy nem a farkába vagy szerelmes, hanem bele.
8/13 anonim válasza:
Nyugi, ez a legbiztosabb jele, hogy csak meg akar farkalni.
9/13 anonim válasza:
xD
Közel sem biztos, de szerintem kifogtál magadnak egy pedofil állatot.. Egy biztos, ha találkozni hív el valahova, vagy ne menj el, vagy valaki(k) kíséretében, mert ez a csávó a leírtak alapján nagyon nem okés.. Az egyszer biztos, hogy a farkával gondolkozott mikor rád írt.. Meg se kérdezem miről beszéltetek mikor felkerült a kép, de ez így egy nagyon nem okés "kapcsolat" :D
10/13 anonim válasza:
Csak hogy kiegészítsem magam, egy normális kapcsolatban még a srác se gondol a szexre eleinte, hanem kíváncsi, meg akarja ismerni a csajt, ha tényleg érdekli őt.. A te eseted olyan, mint mikor egy csávó jópofizik a buliban egy csajnak, hogy jó benyomást keltsen, mondjuk utána se a farkát mutogatja(jó esetben xd), csak enyhén vagy nem enyhén célozgat a szándékára..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!