Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan érjem el, hogy egész...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy egész életemben együtt legyek a barátommal és ne hagyjon el?

Figyelt kérdés
16 vagyok,1,5 éve vagyunk együtt

2015. júl. 26. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen már nagyon-nagyon sokan töprengtek az századok során, szerte a világon. De sok ismeretlenes egyenlet, aminek nincs megoldása...
2015. júl. 26. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
95% hogy elfog
2015. júl. 26. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet "elérni", vagy összetartoztok, vagy nem.. de sajnos ilyen fiatal korban ritka, hogy életetek végéig együtt maradtok :// de azért hajrá :D
2015. júl. 26. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem tudod elérni, az is lehet hogy pont te fogod otthagyni. Az első kapcsolatomnál én is úgy voltam, hogy jaj mindenki azt mondogatja, hogy úgy is szakítunk túl fiatalok vagyunk még stb. na de majd mi megmutatjuk hogy kivételek vagyunk. Együtt voltunk 4 évig, nagyon jó kapcsolat volt, de kinőttünk belőle, kiszerettünk egymásból és másfelé sodort minket az élet, megesik az ilyen, persze az is lehet hogy ti pont kivételek lesztek, ezt soha sem tudhatod, és ilyenen nincs is értelme rágódni.
2015. júl. 26. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
ess teherbe.
2015. júl. 26. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
5. Ugyan már! Az egy férfit soha nem tart vissza ha menni akar! Sehogy.
2015. júl. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!