Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt egy barátnöm akivel 8...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy barátnöm akivel 8 honapot voltam együtt . De utánna minden meg romlot jöttek a viták stb. mondjuk miattam volt az egész mert féltékeny voltam. Lehet még esélyem rá?

Figyelt kérdés
és abban kérnék segitséget hgyo hogyan tudnám vissza szerezni. Vagy van rá esély hogy még együtt legyünk?
2015. máj. 17. 11:54
 1/2 Maybe_99 válasza:
8 hónap az sok idő. Szerintem van esélyed nálla, csak harcolj érte. A lányok oda vannak azért, ha a fiú tesz a szerelmükért. Kezdheted apróságokkal is, például veszel neki csokit, vagy ha annyira nem tartjátok a kapcsolatot, akkor kezd azzal, hogy rá írsz és érdeklődsz iránta. Majd elhivod sütizni, moziba vagy csak sétálni. Időközben meg be is valhatod az érzéseidet. A lány biztos adna még egy esélyt, de csak akkor ha teszel is ennek érdekében.
2015. máj. 17. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
3 honapig harcoltam érte. a 3 honap alatt minden egyess nap. de nem értékelte csak mérges volt rám..
2015. máj. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!