Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy 4 napja vagyok együtt a barátommal és már küldi nekem a nemi szervéről a fotókat?
Figyelt kérdés
(eddig még nem találkoztunk mert messze lakunk egymástól) 16/l2015. okt. 9. 15:18
11/13 anonim válasza:
Lemész a legközelebbi konditermbe, bokszklubba vagy keresel egy nagy darab kubikos embert, esetleg favágót, adsz neki 5 rugót, amiből piálhat és megkéred, hogy kísérjen el a találkára. Lehetőleg vigyen baseball ütőt, ha gond lenne.
12/13 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy bárki farkát megnézheted szinte,ha megkéred rá ,hogy mutassa meg
13/13 Kim Bo Mao válasza:
:D Pont hasonló korúan futottam bele én is egy ilyen férfibe. Hónapokig volt így, az arcát azt nem igazán akarta megmutatni, és majd meglátod egyszer csak el kezd célozgatni rá, hogy te is mutasd meg neki. Sajnos ilyen emberből sok van, és mindig a hasonló korú kedves lányokra csapnak le akiknek nem 100-as az önbizalmuk, és magányosak.
Biztosíthatlak, hogy sajnos egyáltalán nem gondolja komolyan. Ha idő közben ahogy megismer valamilyen érzéseket keltenél benne, akkor is inkább csak bűntudata lenne és elkezdene lepattintani. Csak az idődet rabolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!