Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki járt már így?
huh, lehet kicsit hosszú lesz, de inkább bele kezdek
tehát, még tavaly télen, találkoztam egy lánnyal pesten, arra már nem is nagyon emlékszek mi célból voltam én ott, mindegy is....na és ott beszélgettem vele sokat, aztán haza térve facebookon is beszélgettünk SOKAT, és ezt a szokásunk a mai napig megtartottuk. na és én igazából be kellett vallanom magamnak hogy én btw nagyon szeretem ezt a valakit, és hát honestly, vele akarok lenni na és hát beszélgettünk is erről, mert nem akartam tovább húzni ezt, és azt mondta ő is benne lenne, ha OTT lennék/tudnék lenni. na és itt jönnek a problémák. Mivel egyszer találkoztunk még csak (az is az első amit már említettem), Ő balaton környékén lakik, én meg Debrecenben:) na és akkor erre mondta azt hogy benne lenne egy kapcsolatban, de mivel nem vagyok ott, ezért a távkapcsolat meg nem menő neki. és azt én meg is mondtam neki, hogy én rá éveket is tudnék várni, és ez tényleg így is van, de neki viszont ez alatt a bő fél év alatt még barátja is volt. és a legközelebbi alkalom amikor tudnánk találkozni, az mondjuk úgy kb tél lenne. Na és akkor itt jön a kérdés, hogyha valaki volt már hasonló helyzetben, mit tett? mert ennyire tanácstalan még sosem voltam, és nem tud érdemes e várnom rá, vagy inkább hagyjam, habár nagyon nehéz lenne elfelejteni
minden választ köszönök, sokat segítene most így a lelki állapotomon :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!