Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sulis kapcsolatok hogy alakulnak ki? Nektek mar volt kapcsolatotok, amikor a parotok ugyanabba a suliba járt?
Figyelt kérdés
Akkor, ha nem 1 osztályba jár a fiú es lany
Ki szokta általában kezdeményezni?
Kort es nemet is írjatok :)
2015. okt. 25. 17:12
1/1 anonim válasza:
20 lány van és 10 fiú kb az osztályunkban, és már az első két héten beszéltek ezt azt(2-3. nap flörtöltek a lányok velem), meg furcsán néztek rám, a lányok fele félénk mikor rájuk nézek, mosolyognak meg ilyenek, meg kérdezgetnek, érdeklődnek, még bókolnak is, meg elismeréseket szórnak, szóval minden volt, én meg csak visszamosolyogtam, és próbáltam kedves lenni velük.. Ami azt illeti mostanra már nekem is bejön 2 csaj közülük, de én se azért nem vágok bele, mert osztálytársak, hanem más okai vannak..
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!