Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki osztálytárssal járt már, messengeren is beszélgettetek suli után?
Figyelt kérdés
Osztálytársam a barátom, már fél éve együtt vagyunk, eddig minden este beszélgettünk még messengeren, de egy kis ideje iskola után már nem keres, és ez furcsa nekem, mert eddig nagyon sokat írogattunk egymásnak. Ha írok neki, válaszol, de mindig csak röviden. Egyébként suliban jól megvagyunk, szoktunk találkozni iskolán kívül is.2019. febr. 19. 13:08
1/5 anonim válasza:
Személyesen kell kapcsolatot tartani.
2/5 anonim válasza:
Osztály társsal még nem voltam.
Volt olyan, hogy egy suliba jártunk a lánnyal. Kolisok is voltunk. Reggel együtt reggeliztünk és mentüntünk suliba, suliban a legtöbb szünetben beszélgettünk, suli után együtt mentünk vissza a koliba és együtt töltöttük az egész napot, még szilón is egymás mellett ültünk és úgy tanultunk.
Suliban óra alatt és este ugyan úgy beszéltünk messengeren.
3/5 anonim válasza:
Biztos van más dolga, nem akar egyfolytában írogatni. Ha nem másik lánnyal csetel, akkor nincs gond.
4/5 anonim válasza:
Én voltam már osztalytarssal és sokkal többet beszeltunk sulim kívül pl élőben messengeren vagy telefonon mint suliban.az ilyen szerintem nem az osztályra és a sulira tartozik hanem rátok... ha nem ír és flegma akkor valoszonu nem annyira akar beszélni veled ami nem túl jó jel. Hány évesek vagytok ?
5/5 anonim válasza:
Hat nalunk volt egy szabaly.. hazi nyulra nem lovunk...ebbol kifolyolag lehet h mar tul sok vagy neki... a legjobb ha leulsz vele es megbeszelitek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!