Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi az osztályfőnököm, hogy járjunk osztálytárssal?
Figyelt kérdés
"Házinyúlra nem lövünk." De miért?
Egyetértetek ezzel?
2018. szept. 25. 20:53
1/17 anonim válasza:
Nincs túl sok köze hozzá. Nem értek vele egyet, meg azzal sem, hogy a magánéletedbe próbál beleszólni.
2/17 anonim válasza:
Igaza van. Gondolj bele, ha szakítotttok kinos lesz evekig szenvedni, hogy mindennap latnod kell...
3/17 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ez magánügy.
Meg amúgyis, ezt nem lehet irányítani.
2018. szept. 25. 21:01
4/17 A kérdező kommentje:
De szerintem egy szakítás után nem kell keresni az illető társaságát feltétlenül.
2018. szept. 25. 21:02
5/17 anonim válasza:
Amugy nem osztalyfonok donti el, csak szerintem nem akarja, hogy szenvedjetek...
6/17 anonim válasza:
Vagy szerelmeskedjetek az oran...
7/17 Lillaa16 válasza:
Haatde ha ilyen 30as fos osztalyba vagy pl akk sztem teljesen mind1 (mi 32 vagyunk aztan van olyan akivel 1-2 beszletem 2 ev alatt) sztem nem baj es semmi beleszolasuk nincs a tanaroknak amig persze nem zavarjatok az orat😉
8/17 A kérdező kommentje:
Szószerint megtiltotta a tanár a közösség érdekében. 36-an vagyunk amúgy.
2018. szept. 25. 21:19
9/17 anonim válasza:
Ez volt a legrosszabb dolog, amit tehetett volna. A tiltás. (Megmondod a kamasznak, hogy ne csinálja és tutiii, hogy fogja, az esetek többségében.) Meg se magyarázta teljesen gondolom... Érthető okokból csinálhatta, valószínűleg volt már ilyen esete, de ezt másképpen kéne megoldania.
10/17 anonim válasza:
Részben azért, mert nem akarja, hogy ha esetleg szakítotok és egyik őtöknek, vagy mind a kettőtöknek nagyon fáj, akkor ne kelljen minden egyes nap egymás pofáját bámulni, amitől persze feljönnek a rossz emlékek és ez így eléggé szar érzés:/ Aztán persze lehet, hogy nem ilyen törődő az oszt.főnökötök, csak szimplán nem akarja azt bámulni, ahogy turbékoltok a sarokban;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!