Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítottunk, most írt nekem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, most írt nekem, válaszoljak rá?

Figyelt kérdés

Szakított velem a barátom, elég csúnyán, sírtam 3 napig. Nem tettem semmi rosszat, egyszerűen elmúlt részéről a szerelem, csak ezt elég csúnyán közölte velem. Utána írtam neki, hogy beszéljük meg, nem békülni akarok, csak szeretnék pár dolgot elmondani neki. Osztálytársak vagyunk, ezért is gondoltam így. Nem zárkózott el a beszélgetéstől, suli előtt megvárt, én elmondtam neki a mondanivalóm, hogy rosszul esett az, ahogy ezt "lerendezte", de nem igazán érdekelte. Nem veszekedtünk, nem szidtam le, csak elmondtam neki mik estek rosszul. Utána egész héten hozzám se szólt, rám se nézett, sőt néha hallottam ahogy a hátam mögött kibeszél. Vannak közös csoportok messengeren, amiben mindketten benne vagyunk, két napja minden hozzászólásomra lekezelően reagált, de én ezeket nem vettem fel, nem reagáltam rá semmit. Tegnap kitettem a történetembe egy képet, ezután írt nekem messengeren, hogy milyen jó. Erre nem válaszoltam neki, ezután megkérdezte, miért haragszom rá ennyire.

Most nem tudom, válaszoljak-e neki, mert igazából félek, hogy elindul egy beszélgetés, amit nem akarok, de bunkó sem akarok lenni, pontosan azért mert közösek a barátaink. Ha pedig nem válaszolok, akkor megint én leszek a hibás, hogy ő rögtön írt nekem, amikor megkértem őt a beszélgetésre.

2019. jún. 10. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Ez a srác azt se érdemli meg hogy kérdést írj róla... Legyen tartásod, méltóságod, és felejtsd el. Ha most akatna valamit te meg rohannál a karjaiba, újra eltapos majd.
2019. jún. 10. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
Házi nyúlra nem lövünk.
2019. jún. 10. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Pontozzátok le az utolsó válaszolót, de ha úgy csináljátok ahogy ő mondja még csak véletlen se fordul elő ez a probléma... Főleg hogy ugyanaz a baráti társaságotok jeez...
2019. jún. 10. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad hülyére venni, azt hiszi hogy ő mindent megcsinálhat! Ne válaszolj, ne jópofiskodj, vegye észre magát!!
2019. jún. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!