Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vagy egy fél hónapja szakítottunk, de még mindig gyötör a fájdalom. Hogyan lépjek végre már túl rajta?
Az első barátnőm volt, 2 hónapig voltunk együtt, én nagyon szerettem, de nála az érzések idővel halványultak és szakított velem. Egy ideig ezért megis játszotta magát, hogy nekem "ne legyen rossz, ne fájjon". Sajnos én nagyon elhittem, hogy ő lesz az igazi és lelkileg kikészültem. Kiderült, hogy már a szakítás előtt is beszélt már valakivel akivel össze is jöttek... Attól is félek, hogy össze találkozok velük. Nem mellesleg össze is vesztünk mert nekem részben hazugságokat mondott egy ismerőse és én elhittem, kiosztottam. Biztos volt benne igazság már elhiszem. De miért nem mondta el, hogy van a képben más és, hogy számítsunk. Így nagyon fáj ez nekem, hogyan felejtsem el? :(
Ő 16L én 18F
Megnyugtatlak: minnél jobban feledni akarod, annál inkább előjönnek az emlékeid.
Ne is feledd egészen, hiszen akkor elfelejted tanulságait is.
Nevezetesen: bármely kapcsolat alapja a bizalom.
Meg kell tanulnod, hogy ennek alapján: "nekem részben hazugságokat mondott egy ismerőse és én elhittem, kiosztottam" 'kiosztásod' nem hozta közelebb hozzád 'párod'.
"Biztos volt benne igazság már elhiszem."
A 'volt benne igazság' jelentésében az is benne van: 'volt benne hazugság'.
Most már elhiszed? No, ne! Az előző mondatodban írod, hogy ennek alapján veszekedtél, amit miért tettél volna, ha nem hiszed el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!