Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van ilyen? Most szakítottunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XNektor kérdése:

Van ilyen? Most szakítottunk és nem tudom eldönteni ez normális e, szerintetek?

Figyelt kérdés
Most szakítottunk barátnőmmel, azt mondta amiatt mert nem érzet semmit irántam (távkapcsolat volt). De megkérdeztem hogy "nem voltam elég jó?" azt mondta könnyek között "te tökéletes voltál" szerintetek ez igaz lehet? +még valami hogyan lehet tovább lépni mert most attól is el kap a hányinger, ha arra gondolok hogy elhívjak valakit randizni.

2019. febr. 8. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg igazat mondott, mégegy olyat mint te biztos nem talál. Csak nem az eszével gondolkodott, hanem... Tudja mindenki. Nagyon meg fogja bánni, de ez már nem a te dolgod. Lépj tovább.
2019. febr. 8. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most ne akarj párkapcsolatot mindenáron, Hagyd a dolgokat ülepedni és akkor keress barátnőt, ha készen állsz rá!
2019. febr. 8. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:

4 éves kapcsolatomnak úgy lett vége, hogy azt mondta, nem tudja mit érez de tökéletes voltam, megtettem mindent, nálam nem lesz jobb.

Pár napja tudtam meg, hogy szakítás előtt 3 hónappal már volt egy kikacsintása egy másik csávóra, tehát én nem tudom azt mondani, hogy ez igaz tud-e lenni.

2019. febr. 8. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
nem értem ilyenkor miért kellett szakitani, ha amúgy meg jól megvoltatok és működött is a távkapcsolat...
2019. febr. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!