Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 16 évesen huszonévesekhez vonzódom?
szóval összejönnél egy majdnem 10 évvel idősebb emberrel, aki már a családalapitáson gondolkodik?!
Nem a te gondolkodásod beteges, hanem az lenne, ha a férfi odáig eljutna hogy ilyen kis tinit fogadjon ,,szivébe''.
Hát szerintem majd megfog változni a vélményed.
Én is hasonlóan gondolkodom bár nálam minimum 2 év korkülönbség és max 7.
16l
Teljesen oké. Nekem meg a fiatal lányok jonnek be. Szeretek örömet okozni.
F
Úristen, nem minden 24 éves gondolkodik családon. Sok pasi 35 felett is gyerek nélküli.
Én 30asokhoz vonzodóm, és akkor mivan? Mai világban ez teljesen elfogadott már, nem kéne ennyire maradinak lenni egypár embernek.
Attól, hogy más ítélezik, nem tudom megváltoztatni az érzéseim, és nem tehetek róla, de nem is akarok.
Velem egykorúak annyira kisfiúsak, olykor elgondolkodok, hogy nekem miért nem velem egykorúak kellenek, de aztán körbenézek és rájövökxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!