Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jobb hogy szakítottunk?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt egy sráccal, és ezalatt a két év alatt még semmi sem történt. Mármint meg se csókolt, én próbálkoztam nála, meg volt olyan h meg akartam csókolni és erre szájra puszit adott. És ha elmentünk együtt valahova akkor szinte még elvárta hogy én hívjam meg. Igazából annyiból állt a kapcsolatunk hogy kézfogás és puszi. És észrevettem hogy egyre kevesebbet akar talizni. Minden fontosabb neki nálam. És én mondtam neki hogy én nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban, de most erre mondta hogy ne mert hogy ő szeret engem meg nem akar elengedni. És messengeren is egyfolytában írogat. Most mit tegyek?2018. aug. 15. 18:03
1/10 A kérdező kommentje:
Én 20/L
Ő 21/L
2018. aug. 15. 18:04
2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi ő 21/F és nem pedig L
Rosszul írtam
2018. aug. 15. 18:04
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tetted, hogy szakítottatok. Ez így nem kapcsolat. Vagy nem is szeretett sose, vagy pedig aszexuális lehet esetleg, ha ennyire nem volt hajlandóm egy csókra sem.
4/10 anonim válasza:
Jól tetted, meg se csókolt, nem is tudom, hogy tarthatott ez két évig, egyáltalán párkapcsolatnak lehet ezt nevezni?
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem valami jól tettétek. Az élet nem csak szex, nem csak szex van hanem szerelem és kapcsolatok, és emberek. Nem csak anális gyönyörök, hanem szerelem
nem csak a csokitrombita, meg a kakis golyók...
7/10 anonim válasza:
Aszerint cselekedj, hogy te mit szeretnél.
Mindenesetre furcsa, hogy ennyi ideig semmi sem volt köztetek.
8/10 anonim válasza:
Ez egy idióta :) két év alatt ha te is akartad volna már illett volna hogy megfektessen ....
9/10 anonim válasza:
Te hogyan tudtad beérni ennyivel 2 évig??
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez inkább csak egy barátság volt, ha lehet akkor maradjon is így és legyél szerelmes olyanba aki szeret és kíván téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!