Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is jobb hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb hogy szakítottunk?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt egy sráccal, és ezalatt a két év alatt még semmi sem történt. Mármint meg se csókolt, én próbálkoztam nála, meg volt olyan h meg akartam csókolni és erre szájra puszit adott. És ha elmentünk együtt valahova akkor szinte még elvárta hogy én hívjam meg. Igazából annyiból állt a kapcsolatunk hogy kézfogás és puszi. És észrevettem hogy egyre kevesebbet akar talizni. Minden fontosabb neki nálam. És én mondtam neki hogy én nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban, de most erre mondta hogy ne mert hogy ő szeret engem meg nem akar elengedni. És messengeren is egyfolytában írogat. Most mit tegyek?
2018. aug. 15. 18:03
 1/10 A kérdező kommentje:

Én 20/L

Ő 21/L

2018. aug. 15. 18:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Bocsi ő 21/F és nem pedig L

Rosszul írtam

2018. aug. 15. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól tetted, hogy szakítottatok. Ez így nem kapcsolat. Vagy nem is szeretett sose, vagy pedig aszexuális lehet esetleg, ha ennyire nem volt hajlandóm egy csókra sem.
2018. aug. 15. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Jól tetted, meg se csókolt, nem is tudom, hogy tarthatott ez két évig, egyáltalán párkapcsolatnak lehet ezt nevezni?
2018. aug. 15. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem valami jól tettétek. Az élet nem csak szex, nem csak szex van hanem szerelem és kapcsolatok, és emberek. Nem csak anális gyönyörök, hanem szerelem

nem csak a csokitrombita, meg a kakis golyók...

2018. aug. 15. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Huh, ezt 2 évig húztad?
2018. aug. 15. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Aszerint cselekedj, hogy te mit szeretnél.

Mindenesetre furcsa, hogy ennyi ideig semmi sem volt köztetek.

2018. aug. 15. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta :) két év alatt ha te is akartad volna már illett volna hogy megfektessen ....
2018. aug. 15. 18:36
 9/10 anonim válasza:
Te hogyan tudtad beérni ennyivel 2 évig??
2018. aug. 15. 18:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább csak egy barátság volt, ha lehet akkor maradjon is így és legyél szerelmes olyanba aki szeret és kíván téged.
2018. aug. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!