Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért tartják egyesek furcsána...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják egyesek furcsának, hogy egyelőre nem szeretnék pasit?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és egyszerűen nem érzem szükségét, nem vágyok ilyesmire. Nem azt mondom, hogy örökké igy szeretném, de egyelőre próbálok a sulira koncentrálni, vannak barátaim, van családom, akikre ugyanugy időt kell szánnom, és ugy érzem hogy ennyi bőven elég. Ha valaki megkérdezi, hogy miért nincs már, és elmondom az okát, furcsállja, vagy megkérdezi, hogy "jobb igy egyedül?" Hát egyáltalán nem érzem magam egyedül/magányosnak. Szoval az egészben csak ez zavar, hogy egyesek ezt miért tartják problémának. Mindenesetre jo érzés kiírni, és előre köszönöm a válaszokat :)
2019. ápr. 26. 15:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy valószinüleg nem érdekel senkit, de azért leírom, hogy a 6-os válaszolónak igaza lett, tényleg beleszerettem valakibe,és kapcsolat lett belőle :)
2019. aug. 5. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!