Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják egyesek furcsának, hogy egyelőre nem szeretnék pasit?
Mégis mi lenne ebben furcsa? Nem mindenki proli, vagy cigány, hogy 12 évesen pasasozzon, meg pottyantson 8 gyereket 20 éves korára. Sajnos nagyon proli környezetben élsz. Én elit iskolába jártam, ott inkább az volt a furcsa, ha valakinek már volt barátja 17 évesen. Hiszen ez az időszak arra van, hogy tanulj az érettségire és az egyetemi felvételire, ami nem feltétlenül könnyű, főleg úgy nem, ha egy hülye pasi elvonja a figyelmed, akivel úgyis szakítani fogtok pár hónap múlva. Utána már hiába bánod, hiába vered a fejed a falba, hogy megbántad, ez az időszak már nem fog visszatérni. Pasizni még bőven ráérsz később, úgysem 17 évesen fogod megtalálni életed párját.
By the way, akárhány éves is vagy, mindig lesznek, akik furcsának találják, ha éppen nem akarsz pasit, és mivel az emberek zöme társfüggő, így ezt nem is szokták elhinni. Pedig van az ember életében olyan időszak, amikor jól érzi magát egyedül, és nem vágyik kapcsolatra.
Igazából normális. Mindenki eldöntheti, hogy mikortól szeretne maga mellett valakit. De gondolom ha beleszeretnél valakibe, az érne annyit, hogy meggondold magad.
Az pedig aki ilyenbe ártja az orrát valamivel nem elégedett az életében, ezért zavarja.
8-as vagyok
Igazad van, bár sajnos még gyűjtenem kell a bátorságot ahhoz, hogy például rá tudjak mosolyogni egy buliban a kiszemelt fiúra, hogy észrevegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!