Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem érzem problémának, még is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stark2000 kérdése:

Nem érzem problémának, még is furcsának találom?!

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel kb fél éve szakítottunk. Ha meglátom, eszembe jut, nincs rossz érzésem, nem hiányzik. Tudom, hogy tovább léptem rajta. Szeretek független lenni, hogy azt csinálok - majdnem - amit csak akarok, nem kötelez semmi, nincsen muszáj, rengeteg szabadidőm van. Azonban van, hogy elkapnak az emlékek..

Az a helyzet, hogy nagyon sokáig kerestem barátnőt ő előtte. Amikor találkoztunk mindig megszeretgettem, éreztettem vele, hogy hiányzott már. Ez a korszak marha jó volt, azonban lezártam magamban.. Ennek ellenére - pl ma is edzés közben - eszembe jutott, hogy szeretett, hogy átöleltük egymást, sokat hülyéskedtünk, csókolóztunk. Régóta azt érzem, hogy nem őt hiányolom, nem őt akarom megszeretgetni, csak valakit aki ugyan úgy vissza adja az érzéseimet.. Jó érzés visszagondolni néha arra, hogy szeretett, hiányoztam neki, aggódott ha sokáig kint edzettem télen / nyáron. Ad egy kis lelki erőt, hogy valaki szeretett, hogy valakinek eszembe jutottam néha.

Azt érzem, hogy hiányzik a szeretet amit tőle kaptam. Hogy hiányzik az, hogy nem tudok kit szeretni - valóban, mostanság rengetegszer érzem, hogy valaki felé kiakarom adni az érzéseimet, csak nincsen kinek ugye. Ilyenkor viszont ő jut eszembe - pontosabban pár emlékkép ahol átöleljük egymást, stb. Ez így rendben van? Másnak is volt ilyen?

Ui: Első barátnőm volt, és elég érzékeny alak vagyok, olyan szerelmes / romantikus típus.. de ne gondoljatok ecsetfejűnek. :D

2017. febr. 14. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szimplán vágysz egy kapcsolatra és magára az érzésre.

De nem eget rengető probléma most egy barátnő hiánya.

2017. febr. 14. 23:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Megvagyok egyedül, teljesen jól lefoglalom magamat, csak néha előjönnek a fránya érzések.
2017. febr. 14. 23:23
 3/8 A kérdező kommentje:
*szóval igen, egyetértek. :)
2017. febr. 14. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a romantikának az ecsetfejhez? :D
2017. febr. 15. 03:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akartam mondani, hogy nem vagyok Justin Bieber féle nyálas srác. :D
2017. febr. 15. 13:28
 6/8 anonim válasza:
Minden normális ember vágyik társra, hiába is jó egyedül mert csak igényeljük a szeretetet, viszont tisztában kell lenni azzal, hogy meg vagyunk e érve rá.
2017. febr. 15. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel én is így vagyok. Ezen csak egy módon lehet változtatni. Szerezni egy barátot/barátnőt aki szeret....

Ha van kedved valakivel beszélgetni nekem nyugodtan írhatsz

14/l

2017. febr. 15. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Előző kapcsolatban csak a féltékenység volt probléma, azóta ezt szerencsére sikerült kezelnem.

Utolsó; köszönöm, nagyon kedves vagy, de nem szeretnék terhedre lenni. :)

BTW: 17F

2017. febr. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!