Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen helyen/helyzetben találnátok furcsának ha megszólítana egy fiú?
Figyelt kérdés
Pl. metrón/buszon inkább hagyjanak titeket békén, vagy ha fülhallgató van a fületekben, vagy ha vagytok valakivel, (esetleg más hely/helyzet) vagy tök mindegy hol/mikor szólít meg, lényeg, hogy ki?2016. okt. 16. 20:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem az lényegtelen, hogy hol és mikor xd tényleg az a fontos hogy szimpatikus-e egyáltalán a személy.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló is írta. Személyfüggő. De én senkit se küldenék el, általában mindenkivel szívesen beszélgetek. Mondjuk amikor ketten beszélgetek valakivel akkor ne jöjjön ide de amúgy jöhet.
3/3 anonim válasza:
Ha valakivel vagyok, akkor inkább ne, de szerintem észreveszed, ha nem akar ismerkedni, csak nem bunkó hogy elküldjön, pl, ha nem a szemedbe néz beszélgetés közben, hanem nézelődik, vagy telefont nyomogja akkor tuti, hogy nem akar beszélni, viszont próbálkozni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!