Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják furcsának azt hogy én a molettebb lányokat szeretem?
Nagyon sokszor feljön a téma,hogy kinek milyen lány tetszik. Én azt mondom hogy én a belsőt nézem de ha a külsőt nézzük akkor a molettebb lányok tetszenek. Ez után ki nevetnek.
18/f
Mert sokkal "divatosabb" a vékonyabb lányokat szépnek nézni. Az ő szemükben a szép=vékonnyal nem a szép=amit bárki egyéni véleményében szépnek gondol.
A molett/duci/husis stb lányokat mindig (s általában alaptalanul) összekapcsolják minden más bajjal: ápolatlan haj/szőrzet, testszag, rendetlenség stb.
A duci lány azért duci mert elhagyta a testét, zabál össze vissza, kizárólag gyorskajákat és kólát s ezért ők mint igénytelent látják, ebből következtetnek más igénytelenségekre (Ne is törődjünk vele, hogy ez a felfogás káros, sértő és lenéző).
Nyilván nem mindenki gondolkodik így, tehát kinek nem inge ne vegye magára. De az általános vélemény ezen alapul, sajna....
Mert más mint a társadalmi "norma". Sajnos mindenütt a vékony lányokat nyomatják, és ezért rengeteg molettebb/kövér lány küzd önértékelési gondokkal. Vannak olyanok, akiknél ez odáig fajul, hogy mikor már teljesen lefogytak is azt gondolják hogy kövérek.
Egy molettebb/kövér lány is ugyanúgy lehet vonzó a megfelelő embernek, mint egy modell. Persze a legtöbb ember valószínűleg nem lesz jó véleménnyel róluk, de nem is nekik kell megfelelni. Egyébként ugyanez van ha kicsi a melled, lapos a feneked stb.
Mindenkinek saját magának kell megfelelnie, és sose szabad a "világra" hallgatni. Illetve az is fontos, hogy ne támasszon magával szembe nagy elvárásokat. Csak kis lépésekben. :)
De jó ezt olvasni, hogy vannak még fiatal srácok, akiknek bejönnek a duci lányok :)
Ha gondolod írhatsz :)
18L
Mert szembe mész az általánosan felállított normával, ami szerint csakis egy csontkollekció lehet szép csaj.
Amúgy nekem is írhat aki gondolja.
Légy büszke az önálló ízlésedre. Sokkal jobb dolgokat fogsz megtapasztalni, ha nem a divat befolyásol.
26F (és a duci lányok ide írjanak, ne az előző válaszolóknak :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!